Конкурсна документација за давање у закуп непокретности – Хотела Стара планина у поступку прикупљања писмених понуда

Јавно предузеће за развој планинског туризма „Стара планина“, Књажевац објавило је Јавни позив за достављање затворених писмених понуда за давање у закуп непокретности – Хотела стара планина на коме је носилац права својине Јавно предузеће у коме позива све заинтересоване понуђаче да доставе понуду за закуп Хотела Стара планина.


Недалеко од Књажевца налази се Стара планина, највећа планина у источној Србији. Стара планина представља природно богатство изванредног значаја и у првоје је категорији природних богатстава па самим тим представља огроман потенцијал за развој туризма. Планински врх „Бабин зуб“ који се налази на надморској висини од 1.758 метара један је од најлепших локалитета Старе планине. 


Хотел Стара планина, у склопу туристичког ризорта Јабучко Равниште, категорисан је високим стандардом квалитета и разврстан је у хотел категорије са 4 звездице. Хотел је спратности По+Су+Пр+2+Пк+Гал и смештајни капацитет је врло респектабилан и са становишта регионалне позиционираности, најјачи је како у функационалном, тако и у тржишном погледу у оквиру кога има 146 модерних и комфорних хотелских смештајних јединица. Хотел је опремљен удобним намештајем, пријатним осветљењем и опремом модерног стила. У непосредној близини, на свега 20 метара од Хотела налази се ски стаза и прва гондола у Републици Србији, која повезује Хотел са ски врхом Бабин Зуб и полазиштем стазе Коњарник.

 

У наставку можете скинути комплетну конкурсну документацију на српском језику (Serbian) као и конкурсну документацију на енглеском језику (English).