За инвеститоре

Растите са нама....

Наш тим искусних саветника пружиће вам у сваком тренутку услуге на највишем нивоу, са жељом да задовољи васе интересовање и пружи вам комплетну информацију о јединственој прилици за улагање.
Мастер план ски ресорта Стара Планина, израдјен по међународно прихватљивим стандардима од стране светски познате компаније Ecosign, комбинује природну лепоту која вам одузима дах , савремене трендове у организацији смештајних капацитета, као и најсавременије инсталације за зимске и летње активности.
Комбинација - природа у величанственом недирнутом стању, са локалним стилом живота активних планинских села, представља модел одрживог развоја туризма који поред своје јединствености у архитектонском и пејзажном смислу, пружа максимални комфор посетиоцима.
Мрежа најсавременијих ски лифтова, пројектована је тако, да поштује природне облике планине и следи најатрактивније падине за скијање.
Целодневне активности током зиме и лета, одвијаће се у нетакнутој природи у непосредној близини ресорта.
Партнерима заинтересованим за инвестирање у развој ресорта Стара Планина, можемо да понудимо широк спектар могућности за сигурну инвестицију и повраћај уложеног новца.
Поред добре прилике за инвестиције желимо да вам понудимо да растемо заједно. Развијајући мастер план ресорта Стара Планина, већ смо у великој мери изградили потребну инфраструктуру за његово функционисање .
Према фазама развоја мастер плана ресорта Стара планина,у могућности смо да понудимо парцеле са већ урадјеним пројектима за изградњу хотела, апартмана, вила у низу, као и парцела за изградњу комплекса приватних кућа.
Овакав приступ вам омогућава да пословну прилику можете наћи као партнер у изградњи, као компанија специјализована за манагемент или као закупац већ изграђених објеката. Желимо да са вама као партнером, раме уз раме, радимо на развоју ресорта Стара Планина, као добре пословне прилике, и да растемо заједно..