Планински Дом Шум

Ноћу, кад сунце оде да одспава пре него што му почне следећа смена и кад падне мрак, цела планина бива окупана светлошћу звезда. Ако нема снега и ако напољу није превише хладно, ноћи на Старој планини су савршено време за све оне који желе да упру своје знатижељне погледе на горе, ка напрегледним пространствима око наше планете. А ако снега има, и ако није довољно топло за боравак на отвореном, постоји смештај на планини који ће пружити уточиште и топлину. Постоји смештај, а постоји и планински дом Шум.

Из свих од десет апартмана, колико их има дом, гости могу да чују оближњу реку како тече. Рећи да је управо та река оно што даје посебан шарм дому не би било фер, јер она је много више од само једне лепе природне појаве у окружењу. Река је равноправан део дома, има свој карактер и нимало јој није проблем да га позајми гостима како би учинила да њихов боравак у смештају на Старој планини буде још лепши. Управо зато, дом је саграђен са две додатне собе које имају директан излаз на њу, мада у жубору сасвим лепо може да се ужива и унутар хотела.

Жубор реке није једина ствар која Шуму даје романтичну ноту. Читав дом је изграђен од дрва, баш онако како планински дом и треба да буде. Поред тога што има апартмане који нуде све удобности које се очекују од смештаја на Старој планини, Шум такође поседује и велики заједнички дневни боравак, на располагању свим гостима за тренутке доколице и забаве. Тако, они који би чари скијања на стазама Старе планине заменили ћаскањем уз чај од локално убраних трава, могу то да ураде. Они који би да слушају музику на топлом док напољу веје, могу да уживају у звуцима који долазе са правих грамофонских плоча. Кад ноћ прекрије Стару планину, Шум постаје уточиште у којем уз филмове и понеко пиће из бара могу да се проведу незаборавни тренуци са драгим људима.

Планински дом Шум располаже са:

- 10 апартмана, 40 - 70 м2, са кухињом, дневним боравком и купатилом са подним грејањем. Апартмани су идеални за смештај 4 - 6 особа.

- 2 студија са приватним купатилом и спаваћом собом, идеални за 2-4 особе.

- Заједничким дневним боравком који укључује бар, ДЈ ћосак, филм салу...

Планински Дом Шум
Црни врх бб, 19353 Кална, Стара Планина, Србија

Phone: +381 64 135 2255
+381 63 600 870
E-mail: info@staraplaninasum.com
Website: www.staraplaninasum.com
Facebook:www.facebook.com/ShoomStaraPlanina