Planinski Dom Šum

Noću, kad sunce ode da odspava pre nego što mu počne sledeća smena i kad padne mrak, cela planina biva okupana svetlošću zvezda. Ako nema snega i ako napolju nije previše hladno, noći na Staroj planini su savršeno vreme za sve one koji žele da upru svoje znatiželjne poglede na gore, ka napreglednim prostranstvima oko naše planete. A ako snega ima, i ako nije dovoljno toplo za boravak na otvorenom, postoji smeštaj na planini koji će pružiti utočište i toplinu. Postoji smeštaj, a postoji i planinski dom Šum.

Iz svih od deset apartmana, koliko ih ima dom, gosti mogu da čuju obližnju reku kako teče. Reći da je upravo ta reka ono što daje poseban šarm domu ne bi bilo fer, jer ona je mnogo više od samo jedne lepe prirodne pojave u okruženju. Reka je ravnopravan deo doma, ima svoj karakter i nimalo joj nije problem da ga pozajmi gostima kako bi učinila da njihov boravak u smeštaju na Staroj planini bude još lepši. Upravo zato, dom je sagrađen sa dve dodatne sobe koje imaju direktan izlaz na nju, mada u žuboru sasvim lepo može da se uživa i unutar hotela.

Žubor reke nije jedina stvar koja Šumu daje romantičnu notu. Čitav dom je izgrađen od drva, baš onako kako planinski dom i treba da bude. Pored toga što ima apartmane koji nude sve udobnosti koje se očekuju od smeštaja na Staroj planini, Šum takođe poseduje i veliki zajednički dnevni boravak, na raspolaganju svim gostima za trenutke dokolice i zabave. Tako, oni koji bi čari skijanja na stazama Stare planine zamenili ćaskanjem uz čaj od lokalno ubranih trava, mogu to da urade. Oni koji bi da slušaju muziku na toplom dok napolju veje, mogu da uživaju u zvucima koji dolaze sa pravih gramofonskih ploča. Kad noć prekrije Staru planinu, Šum postaje utočište u kojem uz filmove i poneko piće iz bara mogu da se provedu nezaboravni trenuci sa dragim ljudima.

Planinski dom Šum raspolaže sa:

- 10 apartmana, 40 - 70 m2, sa kuhinjom, dnevnim boravkom i kupatilom sa podnim grejanjem. Apartmani su idealni za smeštaj 4 - 6 osoba.

- 2 studija sa privatnim kupatilom i spavaćom sobom, idealni za 2-4 osobe.

- Zajedničkim dnevnim boravkom koji uključuje bar, DJ ćosak, film salu...

Planinski Dom Šum
Crni vrh bb, 19353 Kalna, Stara Planina, Srbija

Phone: +381 64 135 2255
+381 63 600 870
E-mail: info@staraplaninasum.com
Website: www.staraplaninasum.com
Facebook:www.facebook.com/ShoomStaraPlanina