Za investitore

Rastite sa nama....

 

Naš tim iskusnih savetnika pružiće vam u svakom trenutku usluge na najvišem nivou, sa željom da zadovolji vase interesovanje i pruži vam kompletnu informaciju o jedinstvenoj prilici za ulaganje.
Master plan ski resorta Stara Planina, izrađen po međunarodno prihvatljivim standardima od strane svetski poznate kompanije Ecosign, kombinuje prirodnu lepotu koja vam oduzima dah, savremene trendove u organizaciji smeštajnih kapaciteta, kao i najsavremenije instalacije za zimske i letnje aktivnosti.


Kombinacija - priroda u veličanstvenom nedirnutom stanju, sa lokalnim stilom života aktivnih planinskih sela, predstavlja model održivog razvoja turizma koji pored svoje jedinstvenosti u arhitektonskom i pejzažnom smislu, pruža maksimalni komfor posetiocima. Mreža najsavremenijih ski liftova, projektovana je tako, da poštuje prirodne oblike planine i sledi najatraktivnije padine za skijanje. Celodnevne aktivnosti tokom zime i leta, odvijaće se u netaknutoj prirodi u neposrednoj blizini resorta.
Partnerima zainteresovanim za investiranje u razvoj resorta Stara Planina, možemo da ponudimo širok spektar mogućnosti za sigurnu investiciju i povraćaj uloženog novca.


Pored dobre prilike za investicije želimo da vam ponudimo da rastemo zajedno. Razvijajući master plan resorta Stara Planina, već smo u velikoj meri izgradili potrebnu infrastrukturu za njegovo funkcionisanje .
Prema fazama razvoja master plana resorta Stara planina,u mogućnosti smo da ponudimo parcele sa već urađenim projektima za izgradnju hotela, apartmana, vila u nizu, kao i parcela za izgradnju kompleksa privatnih kuća.


Ovakav pristup vam omogućava da poslovnu priliku možete naći kao partner u izgradnji, kao kompanija specijalizovana za management ili kao zakupac već izgrađenih objekata. Želimo da sa vama kao partnerom, rame uz rame, radimo na razvoju resorta Stara Planina, kao dobre poslovne prilike, i da rastemo zajedno..